Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Αγάπη και φροντίδα στους ηλικιωμένους του Κ.Φ.Η. στη Λατσίδα από τους κομμωτές/τριες του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης 

Σε μια πρωτότυπη δράση με έντονο κοινωνικό και αλληλέγγυο χαρακτήρα προχώρησε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 ο Εμπορικός Σύλλογος της Νεάπολης, ενόψει των Χριστουγέννων. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου έξι κομμώτριες και κουρείς που υπάγονται στη λειτουργία του, επισκέφθηκαν το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγία» της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου στη Λατσίδα και προσέφεραν κουρέματα, χτενίσματα αλλά και χαμόγελα στους ωφελουμένους του ιδρύματος.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σταύρος Τζώρτζης «μέσα από τις δράσεις μας θέλουμε να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους λίγη σημασία, να τους προσέξουμε λίγο παραπάνω και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πέρα από τους δικούς τους υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που νοιάζονται γι’ αυτούς από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

             

Επίσκεψη αγάπης του ΚΑΠΗ Νεάπολης

Επίσκεψη αγάπης στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου “Η Μεγάλη Παναγία” στη Λατσίδα πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2018 τα μέλη, η κοινωνική λειτουργός και το προσωπικό του ΚΑΠΗ Νεάπολης.

Δώδεκα μέλη, η κοινωνική λειτουργός κ. Μαρία Πέδου και το προσωπικό του ιδρύματος προσέφεραν στους ηλικιωμένους της δομής τις χειροποίητες κούπες που είχαν φτιάξει, γλυκίσματα ενώ μοίρασαν και συμβολικά δώρα (χειροποίητα «γούρια») στο προσωπικό του Κέντρου.

Επίσης, συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους και τους μοίρασαν ευχές για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Σημειώνεται πως τα μέλη του ΚΑΠΗ επισκέπτονται τακτικά κατά τη διάρκεια του χρόνου τους τροφίμους του Ιδρύματος. “Είναι καλό να θυμόμαστε τους ηλικιωμένους όλο το χρόνο και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών”, σημείωσε η κ. Πέδου.

   

Κάλαντα και δώρα στους ηλικιωμένους του Κ.Φ. «Η Μεγάλη Παναγία» από τον Εμπορικό Σύλλογο Νεάπολης

Ακόμη μια επίσκεψη αγάπης στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος της Νεάπολης.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου, ο δάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παράδοση» κ. Νίκος Λαυρεντάκης και 15 μαθητές του έπαιξαν τα κάλαντα με μαντολίνο, λύρα και λαούτο για τους φιλοξενούμενους του Κέντρου, δίνοντας τους πολλά χαμόγελα ενόψει και των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος κ. Σταύρος Τζώρτζης μαζί με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου μοίρασαν δώρα στους ηλικιωμένους και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.

    

Το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση και υλοποίηση των παραπάνω δράσεων και εύχεται ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2019.