Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή της Εορτής των Χριστουγέννων, το Κέντρο Φροντίδος Ηλικιωμένων επεσκέφθησαν τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της Ενορίας Έξω Λακωνίων μετά των γονέων των, συνοδευόμενοι από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού π. Νικόλαο Δραϊνάκη. Τα παιδιά έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και προσέφεραν ως εόρτιο δώρο στους γέροντες τροφίμους του Ιδρύματος διάφορα γλυκίσματα.

Αμέσως μετά τους αγαπητούς φιλοξενούμενους του Ιδρύματος επεσκέφθη η βυζαντινή χορωδία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου κ. Εμμανουήλ Φούσκη. Η χορωδία, με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων, έψαλε παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων απ’ όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στιγμές χαράς κι ελπίδας και επιδεικνύοντας την απαιτούμενη συμπαράσταση και συμπόνοια που τόσο έχουν ανάγκη τούτες τις γιορτινές ημέρες οι εμπερίστατοι αδελφοί μας.  Στη λύρα ήταν ο Σταύρος Πρινιωτάκης, στο λαούτο ο Μανώλης Πρινιωτάκης και ο Γιώργος Ταμπουρατζής και στο αρμόνιο ο Πέτρος Χουρδάκης.

Ο Διευθυντής κ. Νικόλαος Παπαδάκης και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Ιδρύματος ευχαριστούν για την επίσκεψη και εύχονται σε όλους μια καλή κι ευλογημένη νέα χρονιά.